На Херсонщині окупанти розстріляли дитину: в ОВА розповіли подробиці

Читать на русском
Окупанти на Херсонській області розстріляли хлопчика з автомата у спину. Після цього вони почали брехати, що це зробив снайпер з ЗСУ.
Ілюстративне фотоФото – ombudsman.gov.ua

У селі Новоолександрівка Херсонської області під час окупації російські загарбники розстріляли неповнолітнього хлопчика.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, який поспілкував з бабусею загиблого.

«Автоматна черга – у спину... Так вчинили окупанти з онуком мешканки Новоолександрівки Ніни Устяновської», – зазначив він.

Окупанти та колаборанти почали вивозити дітей з Енергодара до росіїУ суботу, 15 жовтня, загарбники та колаборанти почали вивозити дітей з Енергодара до російської федерації.

Відомо, що хлопця на ім’я Михайло росіяни вбили ще у квітні, коли зайшли у селище. Він ніс додому гуманітарну допомогу. Зокрема, 2 кг борошна.

Коли Михайло побачив ворожу техніку, то відразу почав тікати. Однак окупанти зупинили його за допомогою стрілецької зброї.

За словами очевидців, російські військові підбігли до дитини та почали казати, що її вбив український снайпер. Вони вигадали, що у селі нібито була вогнева точка.

Тіло вбитого забрали та вивезли у невідомому напрямку. Його батька, якого звуть Сергій, після цього кілька годин возили з автоматом біля скроні. Загарбники вимагали, щоб він не розповів правду про їхні злочини.

Нагадаємо, у Скадовському районі, Чорнобаївці та Новій Каховці на окупованій частині Херсонщини тривають викрадення людей представниками силових структур країни-агресора, також надходять повідомлення про мародерство.

Також окупаційна влада Херсонської області знову «настійно рекомендує» місцевим жителям виїхати «на відпочинок та оздоровлення» до інших регіонів, а саме – до рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: