Загарбники за добу обстріляли сім населених пунктів Донеччини, є загиблі та пораненні

Читать на русском
Російські військові за минулу добу, 15 жовтня, атакували сім населених пунктів Донецької області. Від ворожого вогню загинули мирні мешканці.
Національна поліція

Російські військові за минулу добу, 15 жовтня, атакували сім населених пунктів Донецької області. Від ворожого вогню загинули мирні мешканці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області в Facebook.

Загалом окупаційні війська здійснили 17 обстрілів по населених пунктах Донецької області. Загарбники вдарили по містах Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Костянтинівка, Часів Яр, селах Карлівка, Орлівка. Зазначають, що ворог застосував проти мирного населення РСЗВ «Ураган», «Град», ракети, артилерію та танки.

Внаслідок обстрілів знищено та пошкоджено 20 цивільних об’єктів, зокрема 14 житлових будинків, дитячий садок, медичний заклад, територію підприємства харчової промисловості, автомобілі та гараж.

«Від ворожої артилерії продовжує потерпати Бахмут. За добу окупанти п’ять разів обстріляли місто, вбили та поранили цивільних. Внаслідок ворожих влучань пошкоджено 11 приватних осель», – додають правоохоронці.

Зауважимо, що за допомогою поліції вчора було евакуйовано ще 220 людей, з початку обов’язкової евакуації – понад 24 000 осіб, серед них 3813 – діти, 1326 – люди з інвалідністю.

Також у ніч проти 16 жовтня російські війська обстріляли з «Градів» та важкої артилерії Нікопольську та Марганецьку громади Дніпропетровської області.

Окупанти також атакували Запорізьку область. Ракетними ударами знищено вщент дві школи та парк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: