Удар рф по Київщині: можливі аварійні відключення електроенергії

Читать на русском
Сильних руйнуваннь зазнав один з об'єктів енергетичної інфраструктури у Київській області. Сьогодні можливі аварійні відключення електроенергії.
ілюстративне фото

Внаслідок ракетного удару окупантів сильних руйнуваннь зазнав один із об'єктів енергетичної інфраструктури у Київській області. Мешканців попередили, що сьогодні, можливо, доведеться аварійно відключити електроенергію.

Про це йдеться у повідомленні «Укренерго» у Facebook.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Сьогодні ворог здійснив черговий варварський напад на критичну інфраструктуру. В результаті об‘єкт енергетичної інфраструктури на Київщині зазнав тяжких руйнувань. Спеціалісти НЕК «Укренерго» вже працюють, щоб відновити надійність енергоживлення Києва та центрального регіону», – йдеться у повідомленні.

Але при цьому Диспетчерський центр «Укренерго» попереджає про можливе застосування графіків аварійних відключень. Інформація з'явиться на сайті обленерго.

«Просимо споживачів дбайливо споживати електроенергію, особливо з 17:00 до 23:00! Не використовуйте енергоємні електроприлади, вимкніть зайве освітлення, перенесіть прання на нічний час», – знову закликали в компанії.

Нагадаємо, сьогодні вранці рф завдала ракетного удару по Київській області.

Напередодні «Укренерго» також зверталося до українців із проханням знизити споживання енергії у вечірній час.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: