Окупанти атакували Запорізьку область: знищено вщент дві школи та парк

Читать на русском
Внаслідок ворожих ракетних ударів у Запорізькій області було знищено дві школи. Про це повідомив керівник Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

Внаслідок ворожих ракетних ударів у Запорізькій області було знищено дві школи.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

«Сьогодні вночі окупант влучив двома ракетами по школі села Воздвіжівка. Навчальний заклад зруйнований майже вщент. Ще одна ракета потрапила до місцевого парку. Руйнувань зазнали також й приватні будинки навколо», - написав він.

Крім того, ракетами зруйновано школу в Добропіллі. Постраждалих немає.

За даними ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Запоріжжя, Чарівне, Білогір'я, Малі Щербаки, Гуляйполе, Нове, Ольгівське, Преображенка, Павлівка, Комишуваха, Оріхів, Залізничне, Степногірськ, Полтавка, Новоданилівка, Малинівка, Червоне, Мала Токмачка, Новоандріївка, Дорожнянка. Надійшло 23 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Нагадаємо, у ніч на 16 жовтня російські війська обстріляли з «Градів» та важкої артилерії Нікопольську та Марганецьку громади Дніпропетровської області.

Також зазначимо, ЗСУ продовжують знищувати росіян – їм вдалося відбити ворожі атаки на Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: