Рф сьогодні атакувала енергоінфраструктуру в трьох областях, в «Укренерго» допускають аварійні відключення

Читать на русском
Окупанти сьогодні атакували енергетичні об'єкти у Києві, Дніпропетровській та Сумській областях. В Укренерго не відкидають можливості введення графіків аварійних відключень.

Російські війська 17 жовтня атакували енергетичну інфраструктуру України у трьох областях – Києві, Дніпропетровській та Сумській областях.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Зокрема зафіксовано 5 ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об'єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки», – написав прем'єр.

В «Укренерго» повідомили, що вже працюють над усуненням наслідків, при цьому не відкидають можливості введення графіків аварійних відключень. «Тому важливо дотримуватися режиму економного споживання електроенергії по всій країні, особливо у вечірні години доби», – зазначили в компанії.

Нагадаємо, лише за три дні минулого тижня російські війська завдали до 130 ракетних ударів та ударів дронами-камікадзе по об'єктах енергетичної інфраструктури України.

Президент Володимир Зеленський закликав українців знизити споживання електроенергії в пікові години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: