Окупанти кинули 2 тисячі «зеків» на Донбасі проти ЗСУ – Зеленський

Читать на русском
Ключовими гарячими точками на Донбасі залишаються Соледар і Бахмут. Туди окупанти перекинули проти ЗСУ 2 тисячі зеків.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Російські окупанти відправили на Донбас 2 тисячі в’язнів-найманців проти бійців Збройних Сил України.

Про це розповів президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

За його словами, протягом доби на передовій ситуація не змінилася. Соледар і Бахмут є ключовими гарячими точками в регіоні.

ЗСУ продовжують знищувати ворога: вдалося відбити атаки на трьох напрямках – ГенштабЗСУ продовжують знищувати росіян - їм вдалося відбити ворожі атаки на Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

«Проти наших сил окупанти кинули всіх, кого могли, зокрема й 2 тисячі «зеків» – вони серед найманців саме там. І це «зеки» з великими строками покарання за тяжкі злочини. Їх на фронті утримують не лише грошима, а й обіцянкою амністії», – зазначив президент.

Він підкреслив, що росія спонсорує терор, шукаючи убивць по в’язницях для того, щоб вони знови вбивали.

Крім того, Зеленський заявив, що держава має звільнити всіх українців, які знаходяться в російському полоні. Для цього він закликав українських захисників брати у полон якнайбільше російських окупантів.

Нагадаємо, що російські військові намагаються інформаційно та психологічно тиснути, розповідаючи про свої «успіхи» на Лиманському та Бахмутському напрямках. Однак ця інформація не відповідає дійсності.

Водночас стало відомо, що у тимчасово окупованому Донецьку вранці в неділю, 16 жовтня, пролунали вибухи і спалахнула пожежа в будівлі місцевої «адміністрації».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: