В окупованому Бердянську лунають потужні вибухи: що відомо

Читать на русском
Вибухи відбулись, скоріш за все, на території колишніх сільгоспгосподарств, промислові комплекси яких окупанти використовують для зберігання військової техніки та складів.
Ілюстративне фото

У неділю, 16 жовтня, у Бердянську Запорізької області пролунали гучні вибухи поблизу міста. Вони настільки потужні, що їх відчули навіть мешканці будинків на околиці міста.

Про це повідомляє місцевий Telegram-канал «Бердянск сейчас».

«За попередньою інформацією - вибухи відбуваються на території Бердянського району - селах Андрівка та Осипенко», - йдеться в повідомленні.

Як зазначає місцевий Telegram-канал, вибухи відбулись, скоріш за все, на території колишніх сільгоспгосподарств, промислові комплекси яких окупанти використовують для зберігання військової техніки та складів.

Раніше рф атакувала Запоріжжя з окупованих територій Бердянська та Мелітополя.

Нагадаємо, що напередодні українські військові атакували 7 позицій окупантів у Запорізькій області, знищивши російську техніку, у тому числі чотири комплекси С-300, та живу силу ворога.

Також нагадаємо, що в російському Бєлгороді, приблизно о 11:00 пролунали близько 16 вибухів. РосЗМІ повідомляють, що це працює ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: