«Відмінний подарунок до Дня захисників»: Зеленський подякував Байдену за нову допомогу Україні

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за новий пакет допомоги у розмірі 725 млн доларів.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за новий пакет допомоги у розмірі 725 млн доларів, до якого, зокрема, входять боєприпаси для HIMARS та артилерії.

Про це він написав у Twitter.

Ракетні удари по Україні: які системи ППО обіцяли надати союзникиСША, Німеччина, Франція, Британія, Нідерланди та Іспанія пообіцяли надати Україні системи ППО. Докладніше – на інфографіці.

«Щиро вдячний президенту США та американському народу за черговий пакет допомоги у сфері безпеки для України у розмірі $725 млн. Ми отримаємо, зокрема, украй необхідні боєприпаси для HIMARS та артилерії. Чудовий подарунок до Дня захисників та захисниць України! Російський агресор буде переможений, Україна буде вільною!», – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, президент США Джо Байден оголосив про надання нового пакету військової допомоги для України. 725 мільйонів доларів направлять на підтримку ЗСУ.

Раніше стало відомо, що в рамках нового пакету військової допомоги США поставлять Україні боєприпаси та бронемашини Humvee.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: