Зеленський: «росія вже в атмосфері поразки»

Читать на русском
14 жовтня Володимир Зеленський у відеозверненні заявив, що росія вже перебуває в атмосфері поразки у війні. Він зазначив, що країна-агресор може продовжувати лише шантажувати світ.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що у росії вже немає шансів, щоб виграти війну проти України. Країна-агресор, за його словами, може продовжувати лише тероризувати цивільних та шантажувати світ.

Про це глава держави розповів у вечірньому відеозверненні.

Президент звернув увагу на те, що окупанти занепокоєні, а також на заяви володимира путіна про те, що війна все одно б почалась, адже росія нібито повинна була «захищатись».

Чому росія заслужила статус failed state: держава путіна, що не відбуласяПро те, чому росія, яка намагалася присвоїти Україні статус failed state, сама виявилася державою, що не відбулася – в матеріалі Слово і діло

«Погляньте, як занепокоєний ворог. Послухайте, що і як запитують у керівника цих терористів, коли він все ж таки виходить до людей, до журналістів. Росія вже в атмосфері своєї поразки, вже в атмосфері безнадійності для себе», – наголосив Зеленський.

За його словами, у країни-агресора ще є люди, яких можна кидати в атаки, а також зброя, ракети та іранські дрони-камікадзе. Водночас, він зазначив, що в рф немає шансів на перемогу.

«У них поки що є можливість тероризувати наші міста і усіх європейців, шантажувати світ. Але у них немає шансів. І не буде», – підкреслив президент.

Крім того, 14 жовтня глава держави Хрести бойових заслуг і ордени Золота Зірка героям. Загалом нагороди отримали 483 українських бійця.

Нагадаємо, раніше у цей день Володимир Зеленський привітав захисників та захисниць України зі святом. Він подякував усім, хто боровся за Україну в минулому і робить це зараз.

Також напередодні глава держави прокоментував рішення Парламентської асамблеї Ради щодо визначення російського режиму як терористичного. За його словами, терору треба відповідати силою на всіх рівнях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: