Ракетна атака на Україну: кількість загиблих зросла до 19, понад 300 населених пунктів залишаються без світла

Читать на русском
19 людей загинули і 105 було поранено внаслідок ракетної атаки росії 10 жовтня. У ДСНС повідомили, що 301 населений пункт все ще без світла.

Внаслідок масованої ракетної атаки на Україну 10 жовтня, за попередніми даними, загинуло 19 людей, ще 105 було травмовано.

Про це повідомляє ДСНС.

Друге «24 лютого»: порівняння масованих ракетних ударів по Україні сьогодні та в перший день вторгненняРосія 10 жовтня обстріляла ракетами майже всю територію України. Порівняли сьогоднішню атаку з ударами в перший день повномасштабної війни, 24 лютого.

Після обстрілу все ще залишаються знеструмленими 301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

«ДСНС для забезпечення електропостачання залучено 22 електростанції, у тому числі 15 для закладів охорони здоров’я у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Чернігівській областях, а також 7 електростанцій для об’єктів критичної інфраструктури. За інформацією енергетиків, відновлено електропостачання до 3 тис. 571 населених пунктів у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях», – розповіли рятувальники.

Нагадаємо, 10 жовтня під час масованого ракетного удару росіяни випустили по Україні 84 крилаті ракети та 13 іранських дронів. Постраждали, зокрема, Київ, Львів, Рівне, Житомир, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Прилуки, Ніжин, Конотоп, Харків, Кременчук, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса.

Ця атака обійшлася росії, за підрахунками ЗМІ, у 400-700 млн доларів.

Через удари по об'єктах енергетичної інфраструктури українців закликали обмежити споживання електрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: