Данілов назвав проявом слабкості путіна сьогоднішню ракетну атаку на Україну

Читать на русском
Данілов заявив, що масовані ракетні удари росії та останні заяви Лукашенка – це так звана психологічна атака, спроба посіяти в Україні паніку.

Сьогоднішня ракетна атака на Україну є проявом слабкості володимира путіна. Він розуміє, що програє цю війну та намагається посіяти в Україні хаос та паніку.

Про це «Українській правді» сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

«Цугцванг путіна розпочався та прийшов в активну фазу. Щоб він далі не робив, буде тільки гірше для нього. Ця агонія буде наближати його до поразки», – зазначив Данілов.

Лукашенко заявив, що домовився з путіним про розгортання «спільного регіонального угруповання військ»Лукашенко заявив, що росія та Білорусь домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ. Розгортання вже триває.

За словами секретаря РНБО, оскільки путін не може здобути перемогу на полі бою, він вдався до стратегії знищення інфраструктури та економіки України.

«Те, що стосується сьогоднішньої потужної ракетної атаки, якої сьогодні зазнала майже вся країна, саме по нашій енергосистемі, ще раз – це прояв слабкості, це прояв розуміння того, що він програє. Він в такий спосіб хоче посіяти у нас хаос, паніку. Це його класична поведінка, він все це хотів зробити ще до війни. Тому що хаос, паніка і внутрішня дестабілізація це для них завдання номер 1», – заявив Данілов.

Щодо ситуації з Білоруссю, то минулого тижня закінчилася перевірка всіх областей, близьких до білоруського кордону: Данілов запевнив, що весь сектор безпеки та оборони готовий до будь-якого розвитку подій.

«Це ще одна ситуація, коли вони намагаються качати наше суспільство, вкидаючи таку інформацію до нашої країни… Це чисто психологічна атака, щоби у нас почалася паніка. Це потрібно пережити», – зазначив він.

Нагадаємо, путін заявив, що масованих ударів по Україні було завдано у відповідь на «вчинення терактів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: