Столтенберг відреагував на ракетні обстріли рф

Читать на русском
Країни НАТО засудили масований ворожий ракетний удар у мирні міста України 10 жовтня. Про це повідомив генсек Альянсу Йєнс Столтенберг у Twitter.

Країни НАТО засудили масований ворожий ракетний удар по мирним містам України 10 жовтня.

Про це повідомив генсек Альянсу Йєнс Столтенберг у Twitter.

10 жовтня Столтенберг провів телефонну розмову із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. У ході розмови генсек засудив «жахливі та невиборчі удари росії по цивільній інфраструктурі в Україні».

Він також заявив, що НАТО продовжуватиме підтримувати відважний український народ у відсічі агресії кремля стільки, скільки потрібно.

Рф готувала масовані обстріли ще до вибуху на Кримському мосту – розвідкаРосіяни готували масовані удари по об'єктах критичної громадянської інфраструктури, а також центральних районів українських міст ще з початку жовтня.

Кулеба після закінчення розмови зі Столтенбергом також зазначив, що НАТО продовжуватиме підтримувати Україну.

«Під час нашої сьогоднішньої розмови генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг засудив російські удари й запевнив, що подвоює зусилля щодо співпраці з союзниками щодо забезпечення України системами протиповітряної оборони та обладнанням для вирішення проблем з постачанням електроенергії», - написав він.

Вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Зокрема, було завдано ударів по Києву, Харкову, Дніпру та іншим областям.

Окупанти, зокрема, били по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, ворог атакував також чотири райони Київської області - Фастівський, Вишгородський, Броварський, Обухівський та Бучанську громаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: