У росії вигадали альтернативу переговорам Зеленського з путіним

Читать на русском
У росії вигадали альтернативу переговорам президентів володимира зеленського та володимира путіна і запропонували парламентам двох країн розпочати діалог.

У росії вигадали альтернативу переговорам президентів Володимира Зеленського та володимира путіна і запропонували парламентам двох країн розпочати діалог.

Про це йдеться у заяві спікера Радфеда Валентини Матвієнко на Саміті голів парламентів G20, що проходить 6-7 жовтня у Джакарті (Індонезія).

«Давайте сьогодні на майданчику парламентської «двадцятки» сядемо за стіл переговорів: парламент росії, парламент України. Спробуємо зрозуміти один одного, знайти домовленості», - заявила вона.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський ухвалив рішення РНБО, в якому констатується неможливість проведення переговорів із президентом росії володимиром Путіним.

У росії на це заявили, що чекатимуть на зміну позиції президента України Володимира Зеленського.

Раніше Зеленський заявляв, що Україна готова до діалогу з росією, але не з путіним, а з іншим президентом росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: