Проводяться перемовини щодо обміну «всіх на всіх» – Буданов

Читать на русском
У Головному управлінні розвідки розповіли, що робота щодо обмінів військовополоненими з російської стороною триває постійно.
Кирило Буданов

Україна продовжує працювати над обмінами своїх громадян з полону російської федерації, в тому числі у форматі «всіх на всіх».

Про це на зустрічі з представниками родин українських захисників заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов, повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

За його словами, Україна продовжує безперервно працювати над обмінами полонених. Зокрема, тривають перемовини щодо обміну «всіх на всіх». Також відбувається робота з окремих обмінів.

«Обмін військовополоненими – процес важкий, болючий, але обмін 21 числа відкриває нові можливості для нас. Усіх, хто повертається, держава забезпечує всім необхідним: від речей першої необхідності, до реабілітації та відновлення», – підкреслив Буданов.

Нагадаємо, 21 вересня з російського полону вдалося звільнити 215 захисників та захисниць України. Зокрема, 108 бійців полку «Азов». Це підтвердив президент Володимир Зеленський.

У свою чергу, Україна віддала росії підозрюваного у держзраді кума путіна Віктора Медведчука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: