У Зеленського спрогнозували терміни деокупації Сєвєродонецька та Лисичанська

Читать на русском
Згідно зі словами представника ОПУ, Харківська операція є не типовим прикладом контрнаступу, але у Сєвєродонецьку та Лисичанську зовсім інші умови.
Ілюстративне фотоGetty Images

Контрнаступальні дії ЗСУ призвели до відкидання росіян на межах Луганської області, проте до визволення великих міст окупованого регіону, зокрема, Лисичанська та Сєвєродонецька, ще далеко.

Про це радник Офісу президента Олексій Арестович заявив у ефірі «Фейгін Live».

«До Сєвєродонецька та Лисичанська ще дуже довго. Багатьом здається, що воювати просто, але насправді це не так», - заявив Арестович.

Згідно з його словами Харківська операція є не типовим прикладом контрнаступу, але іноді таке трапляється.

Путін відмовився від оборони Луганщини та готує перестановки генералів – ISWВ ISW заявили, що путін відмовився від оборони Луганської області. Водночас він може готувати перестановки генералів на тлі критики з боку Кадирова та Пригожина.

При цьому, Арестович сказав, що у Сєвєродонецьку та Лисичанську зовсім інші умови. Українські військові поступово відпрацьовують по позиціям окупантів і більш вірогідним він вважає деокупацію Кремінної та Сватового.

«Не самі останні «хлопці» б'ються південніше Лисичанська. Тому там не просто», - додав наостанок Арестович.

Представник ОПУ пояснив, що біля великих міст Луганської області розташовані серйозні сили російських окупаційних військ.

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, на тимчасово окупованій Луганщині вибухнули щонайменше два ворожі склади та виборча дільниця на псевдореферендумі.

Варто зазначити, що ЗСУ поступово беруть під вогневий контроль важливу трасу на Луганщині.

Раніше українські військові вийшли на околиці Лисичанська.

Згідно зі словами голови Луганщини Сергія Гайдая, після того, як ЗСУ остаточно звільнять місто Лиман у Донецькій області, розпочнеться деокупація населених пунктів Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: