ЗСУ знищили штаб окупантів у Лисичанську та ворожу базу біля Херсона

Читать на русском
15 вересня бійці ЗСУ знищили ворожий штаб у Лисичанську на Луганщині та базу росіян поблизу Херсона.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У четвер, 15 вересня, українські захисники ліквідували 5 складів з ворожими боєкомплектами, 2 бази російських загарбників та штаб росіян на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

Відомо, що 2 ворожі бази знищили у Новій Каховці та поблизу Херсона. Також окупанти залишилися без складу з БК на Херсонщині.

У Генштабі повідомили нові дані про втрати окупантівНа Криворізькому та Миколаївському напрямах були найбільші втрати росіян за останню добу. Усього вбито 200 військових, знищено 13 танків, 17 ББМ, 4 літаки.

У районі окупованого Донецьку ліквідували російський склад. У Лисичанську Луганської області знищили штаб росіян.

Крім того, у Василівському районі Запорізької області ЗСУ залишили ворога без складу з БК. У Снігурівському районі Миколаївської області було знищено склад з боєприпасами загарбників.

Нагадаємо, що ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України здійснили понад 140 вогневих завдань на півдні України, обстрілявши вчергове Каховський міст та зосередження живої сили та бойової техніки окупаційних військ російської федерації під Херсоном.

Також ЗСУ відбили ворожі штурми біля трьох населених пунктів на Донбасі. Крім цього, авіацією та артилерією вдарили по складах та опорних пунктах ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: