Стало відомо, скільки мешканців окупованих територій Запоріжжя отримали паспорти рф

Читать на русском
У тимчасово окупованій Запорізькій області з півмільйона мешканців лише 10 тисяч отримали російські паспорти.
Ілюстративне фотоФото з відкритих джерел

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські паспорти отримали лише 10 тисяч людей.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, у мирний час на окупованих територіях області проживало 700-800 тисяч людей, зараз – 400-500 тисяч. Протягом 7 місяців окупації росіяни змусили отримати паспорти рф лише 10 тисяч мешканців.

Ватажку «ЛНР» та ще 8 організаторам псевдореферендумів повідомили про підозруВатажку ЛНР леоніду пасічнику повідомлено про підозру в організації та проведенні псевдореферендуму на окупованій території Луганської області.

Російські документи також змушують отримувати працівників бюджетної сфери. Однак у фейкових паспортних столах не вистачає колаборантів, які змогли б співпрацювати.

Крім того, Федоров зазначив, що російські прикордонники, які стоять на блокпосту на в’їзді у тимчасово окупованих Крим, не визнають нові «паспорти» від окупантів. Вони вимагають у людей українські документи.

Нагадаємо, на підставі фейкових результатів псевдореферендумів у 4 областях України президент рф володимир путін 30 вересня оголосив про анексію цих областей.

Світові лідери заявили, що не визнають ані російські псевдореферендуми, ані нові спроби анексії частини України путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: