Кадиров заявив, що «засидівся» на посаді голови Чечні і заслужив на «безстрокову відпустку»

Читать на русском
Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що вже засидівся на посаді голови Чечні і заслужив на безстрокову і довгу відпустку.
RADIOKP.RU

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що вже «засидівся» на посаді голови Чечні і заслужив на «безстрокову і довгу відпустку».

Про це йдеться у його відеозверненні.

«Друзі, сьогодні дізнався, що я, виявляється, «довгожитель» серед діючих керівників суб'єктів рф. Я й сам помітив, що засидівся. Вважаю, що цілком заслужив на безстрокову і довгу відпустку. Сподіваюся, що ви мене підтримаєте та зрозумієте», – зазначає Кадиров.

Відомо, що республікою він керує протягом 15 років. За його словами, він уже почав думати про те, щоб залишити посаду голови Чечні, і намагатиметься «вчасно піти», щоб «його не вигнали».

Нагадаємо, 26 серпня Служба безпеки України оголосила про підозру по трьом статтям Кримінального кодексу голові чеченської республіки росії Рамзану Кадирову.

Крім того, підозру отримали: Данило Мартинов - заступник начальника управління федеральної служби військ національної гвардії росії по чеченській республіці; Хусейн Межидов - командир тактичної групи 249-го окремого моторизованого батальйону Південь 46-ї окремої бригади оперативного призначення північно-кавказького округу військ національної гвардії росії.

Кадиров відреагував на оголошену СБУ підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: