Швидко перевзувся: Кадиров заявив, що й не замислювався про відставку

Читать на русском
Кадиров заявив, що він не нібито має права йти у відставку та буде перебувати при владі ще дуже довгий час
Рамзан КадировReuters

Керівник Чечні Рамзан Кадиров вже не йде у відставку. Він вирішив продемонструвати майстер-клас з перевзування в польоті - випустив нове звернення, в якому заявив, що не збирався ні в яку безстрокову відпустку та ні в яку відставку, оскільки нібито не має права так вчинити.

Про це повідомляє УНІАН.

«Того дня натрапив на публікацію, в якій говорилося, що я займаю свою посаду 15 років і є довгожителем серед глав регіонів. Я подумав, що це багато, і вирішив дізнатися вашу думку. Пізніше з'ясував, що не такий я і довгожитель - колишній рекорд, як з'ясовується, становить 27 років. Тому скажу більше: тепер я вирішив піти на побиття діючого рекорду. Подивимося, може я обійду цей показник» - заявив він.

При це Кадиров «обнадіяв» своїх співгромадян, заявивши, що цього року не збирається навіть у покладену йому, як керівнику, щорічну відпустку.

Нагадаємо, 3 вересня глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що вже «засидівся» на посаді глави Чечні та заслужив на «безстрокову та довгу відпустку».

Кадиров дійсно є беззмінним керівником Чечні - він управляє Республікою вже понад 15 років, з 2007 року. Вважається, що це значно довше, ніж будь-хто інший керував будь-яким регіоном Росії.

У кремлі, коментуючи заяву Кадирова, сказали, що бачили його звернення, але ніяких рішень щодо нього ще не приймали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: