Ядерні погрози рф є актом розпачу – Кулеба

Читать на русском
Заяви російського диктатора володимира Путіна щодо можливого застосування тактичної ядерної зброї проти України - це акт розпачу, оскільки вона програє війну на полі бою.

Заяви російського диктатора володимира путіна щодо можливого застосування тактичної ядерної зброї проти України - це акт розпачу, оскільки вона програє війну на полі бою.

Про це заявив голова МЗС України Дмитро Кулеба в інтерв'ю France24.

«Росія поширює страх. Росія намагається всіх паралізувати жахом. І ці російські натяки на можливе застосування тактичної ядерної зброї є актом відчаю, тому що вони програють війну на полі бою», - сказав міністр.

За його словами, потрібно серйозно ставитись до цих російських натяків, однак також слід пам'ятати, що світ має стримувати росію.

Правила виживання: як діяти у разі ядерного вибухуЩо робити при ядерному вибуху, якщо він застав вас у приміщенні, на вулиці чи в автомобілі – на інфографіці.

«І я впевнений, що решта ядерних держав у світі виступатимуть проти використання ядерної зброї», - додав Кулеба.

Міністр також зазначив, що рф намагається «приєднати» захоплені українські території, які не може контролювати.

Нагадаємо, у РНБО розповіли, як відповість світ у разі ядерного удару рф.

Зазначимо, 21 вересня володимир путін заявив, що при загрозі «територіальної цілісності» росія використовує «всі наявні засоби». Пізніше дмитро медведєв заявив, що росія «має право застосувати ядерну зброю, якщо це буде потрібно».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: