Польща ніколи не визнає спроби рф анексувати частину України – Дуда

Читать на русском
Сьогоднішні відчайдушні дії кремля — це поразка тих, хто наївно вірив у компроміс із росією, заявив Дуда.

Сьогоднішні відчайдушні дії кремля – це поразка тих, хто наївно вірив у компроміс із росією. Польща засуджує та не визнає рішення путіна.

Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда у Twitter у п'ятницю, 30 вересня.

«Психіатри, ваш вихід»: у соцмережах обговорюють виступ путіна в кремліЯк у соцмережах відреагували на виступ путіна, в якому він оголосив про анексію частини України – у добірці.

«Польща засуджує спроби росії анексувати територію України і ніколи не визнає їх. Ми продовжуватимемо підтримувати Захисників України доти, доки агресор не буде вигнаний. Сьогоднішні відчайдушні дії кремля – це поразка тих, хто наївно вірив у компроміс із росією», – написав він.

Нагадаємо, президент рф володимир путін сьогодні, 30 вересня, оголосив про анексію Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

На рішення росії відреагували в ЄС.

В США також засудили шахрайську спробу рф анексувати суверенну українську територію і запевнили, що й надалі підтримуватимуть Україну в її боротьбі за звільнення своїх земель.

Сьогодні також відбулось засідання РНБО. Одразу після його завершення Володимир Зеленський виступив зі зверненням, на якому повідомив – Україна підписала заявку на вступ до НАТО у прискореному порядку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: