ЗСУ на півдні знищили 58 окупантів і майже 80 одиниць ворожої техніки

Читать на русском
Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 250 вогневих завдань, вразивши, зокрема контрольно-спостережний пункт та склад із боєприпасами.
Getty Images

За минулу добу, 27 вересня, Збройні сили України на Південному напрямку знищили 58 загарбників та майже 80 одиниць ворожої техніки.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Зазначається, що українська авіація завдала 5 ударів по росіянам. А підрозділ протиповітряної оборони знищили безпілотний розвідник типу «Орлан-10» у Херсонському районі, а згодом у Баштанському районі Миколаївщини збили ворожий штурмовик Су-25.

На Херсонщині ЗСУ знищили 77 окупантів, три «Панцирі» та баржу росіян – ОК «Південь»Загалом наша авіація завдала 10 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 250 вогневих завдань.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 250 вогневих завдань, вразивши, зокрема контрольно-спостережний пункт та склад із боєприпасами у Бериславському районі Херсонщини.

Підтверджені втрати ворога становлять: 58 загарбників, танк та ще 77 одиниць автомобільної техніки.

При цьому, корабельне угруповання ворога в Чорному морі зменшено вдвічі. На маневруванні залишено 6 одиниць, з яких 3 – надводні ракетоносії. На їхньому борту 24 «Калібра».

Нагадаємо, що російська армія за добу втратила під час бойових дій в Україні 550 військовослужбовців. Загальні втрати окупантів сягнули 57 тисяч 750 осіб.

Раніше Генштаб повідомив, що ЗСУ атакували райони скупчення росіян та відбили штурм на місто Бахмут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: