На Херсонщині ЗСУ знищили 77 окупантів, три «Панцирі» та баржу росіян – ОК «Південь»

Читать на русском
Загалом наша авіація завдала 10 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 250 вогневих завдань.
Панцир-С1фото: Фокус

За минулу добу, 26 вересня, українські захисники знищили на Південному напрямку 77 російських загарбників та майже три десятки одиниць ворожої техніки, зокрема, шість танків та три «Панцирі».

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

На півдні ЗСУ знищили штурмовик Су-25, 5 складів ворога та понад 40 окупантів25 вересня ЗСУ на півдні знищили ворожий штурмовик, гелікоптер, 5 складів росіян, техніку та понад 40 окупантів.

«Обстановка в нашій операційній зоні стабільно напружена, але контрольована. В складі сил та положенні ворога змін не відбулося. Окупаційні війська продовжують обстрілювати наші позиції та прифронтові територіальні громади з різних видів озброєння», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вогневий контроль проведено і за позиціями протиповітряної оборони, і за спробами окупантів відновити пропускну здатність мосту в Новій Каховці.

В Херсонському і Бериславському районах ЗСУ вдарили по чотирьом осередкам ворожого озброєння та техніки й ліквідували чотири склади з боєприпасами.

«Ще одну баржу в районі Херсона у окупантів відмінусовано разом з надією налагодити сполучення між берегами Дніпра. Вогневий контроль проведено й по позиціях протиповітряної оборони, і по спробах окупантів відновити пропускні спроможності мосту в Новій Каховці», - наголосили у командуванні.

Втрати ворога на півдні за добу складають:

  • 77 окупантів;
  • шість танків;
  • п'ять гаубиць, у тому числі самохідна «Мста-С»,
  • три зенітних гарматно-ракетних комплекси «Панцир-С1»;
  • 14 одиниць автобронетехніки.
  • у Баштанському районі Миколаївщини знищено ворожий безпілотник «Орлан-10».

Як повідомляється, загалом наша авіація завдала 10 ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 250 вогневих завдань.

Нагадаємо, що втрати російської армії на війні в Україні перевищили 57 тисяч військових.

Раніше Генштаб повідомив, що ЗСУ вдало атакували склади російських окупантів та відбили всі ворожі штурми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: