На півдні ЗСУ знищили штурмовик Су-25, 5 складів ворога та понад 40 окупантів

Читать на русском
25 вересня ЗСУ на півдні знищили ворожий штурмовик, гелікоптер, 5 складів росіян, техніку та понад 40 окупантів.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Протягом бойового дня 25 вересня українські захисники продовжили завдавати ударів по російським окупантам. Знову була знищена жива сила ворога, техніка та склади.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Авіація ЗСУ нанесла 9 ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 310 вогневих завдань. Захисники відпрацювали по зосередженню ворожого озброєння та техніки у Бериславському район, посилили вогневий контроль Антонівського мосту та зробили неможливим використання альтернативного руху на переправі у районі Нової Каховки.

Втрати росії: ЗСУ знищили ще 400 окупантів та десятки одиниць військової технікиНайбільших втрат за минулу добу окупанти зазнали на Краматорському та Донецькому напрямках.

Також у Бериславському районі Херсонської області бійці зенітної ракетної бригади збили російський штурмовик Су-25. Окупанти відправили гелікоптер Мі-8 для порятунку пілота, однак його також вдалося «приземлити».

Українські військові знищили у Безіменному, Тернових Подах, в Калинівці та на Кінбурнській Косі 5 російських складів з боєприпасами.

Крім того, ЗСУ знищили на півдні 43 загарбника, 3 танки, 1 САУ та 9 одиниць авто-бронетехніки.

«Загроза ракетних ударів та запуску дронів-камікадзе залишається актуальною і з моря, і з повітря, і з тимчасово окупованого суходолу. Ворог не припиняє практики підступних обстрілів мирних населених пунктів в тилових районах, тож дії за сигналами тривоги мають бути чіткими і швидкими», – наголосили у повідомленні.

Нагадаємо, українські морпіхи 24 вересня знищили склад з автомобільною бронетехнікою окупантів, дві гармати та гаубицю ворога.

Також 24 вересня ЗСУ вразили три пункти управління росіян вздовж лінії фронту. Завдали удару по місцю розташування Росгвардії у Херсоні та подавили один з опорних пунктів противника в районі Давидового Броду. Всього за бойовий день ворог втратив 57 солдатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: