ЗСУ вдало атакували склади російських окупантів та відбили всі ворожі штурми - Генштаб

Читать на русском
ЗСУ вдало атакували склади російських окупантів. Крім того, сьогодні ЗСУ відбили усі штурми армії рф на фронті.

ЗСУ вдало атакували склади російських окупантів. Крім того, сьогодні ЗСУ відбили усі штурми армії рф на фронті.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Російські війська зосередили сили на захопленні Донецької області та намагалися зірвати наступ ЗСУ на окремих напрямках. Протягом доби окупанти завдали 2 ракетних ударів, 4 рази вдарили авіацією та 7 разів з артилерії, а також ударили іранськими дронами на Одещині.

Ядерні доктрини: у яких випадках країни можуть використати ядерну зброюУ яких випадках ядерні країни можуть застосувати свою зброю – на інфографіці. Зокрема, росія може застосувати ЯЗ не тільки у відповідь на аналогічну атаку, а й у разі агресії із застосуванням звичайної зброї.

Ворог обстрілював населені пункти вздовж усієї лінії фронту:

  • на Слобожанському напрямку - в районах населених пунктів Одноробівка, Ветеринарне, Стрілка, Глибоке, Гатище, Кучерівка, Петропавлівка, Куп'янськ-Вузловий, Сенькове, Кам'янка та Голубівка;
  • на Краматорському напрямку - Новоселівка, Щурове, Діброва, Озерне, Закотне, Сіверськ, Верхньокам'янське, Виїмка, Спірне, Роздолівка, Веселе та Білогорівка;
  • на Бахмутському напрямку - Яківлівка, Соледар, Бахмутське, Григорівка, Бахмут, Весела Долина, Клещівка, Одрадівка, Зайцеве та Майорськ;
  • на Авдіївському напрямку - Первомайське, Авдіївка, Водяне, Опитне, Мар'їнка, Парасковіївка та Новомихайлівка;
  • на Новопавлівському напрямку - Времівка, Вугледар, Павлівка, Микільське та Єгорівка;
  • на Запорізькому напрямку – Зелене Поле, Новосілка, Успенівка, Новопілля, Ольговське, Гуляйполе, Залізничне, Червоне, Гуляйпільське та Новоандріївка; на Південнобузькому напрямку від артилерії постраждали 35 населених пунктів.

Окупанти на захоплених територіях посилюють фільтрацію та контрдиверсійні заходи. Росіяни перевіряють телефони українців.

Сьогодні ЗСУ успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Спірне, Соледар, Підгородне, Бахмут, Майорськ, Кам'янка, Перемога та Павлівка.

Українська авіація атакувала 13 районів зосередження живої сили та військової техніки рф, позиції броньованої техніки та 5 позицій зенітних ракетних комплексів. Втрати ворога уточнюються.

Ракетні та артилерійські підрозділи атакували 3 пункти управління, 5 районів зосередження живої сили та техніки противника, позицію зенітних ракетних комплексів, 2 підрозділи ракетних військ та артилерії, 3 склади з боєприпасами, а також 12 окремих важливих цілей.

Нагадаємо, у путіна розповіли журналістам, як «правильно» висвітлювати війну та мобілізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: