ЗСУ вдарили по місцю розташування Росгвардії у Херсоні та знищили до 60 загарбників

Читать на русском
24 вересня українські військові знищили 57 окупантів, ворожу техніку, а також завдали удару по місцезнаходженню Росгвардії в окупованому Херсоні.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські військові у суботу, 24 вересня, продовжили атакувати російських окупантів на південнобузькому напрямку. Зокрема, вдалося знищити живу силу та техніку ворога.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Українська авіація завдала 5 ударів по 2 системах ППО ворога у Херсонському та Каховському районах. Також накрили вогнем 3 райони зосередження озброєння та техніки в Бериславському районі.

Втрати російської армії з початку вторгнення досягли 56 300 убитихЗСУ за добу ліквідували ще 240 російських окупантів. Загалом від початку війни в Україні росія втратила 56 300 своїх солдатів.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 266 вогневих завдань. Зокрема, вогневий контроль було посилено у районі Каховської ГЕС. Саме там окупанти намагаються робити переправи.

Українські захисники вразили три пункти управління росіян вздовж лінії фронту. Також завдали удару по місцю розташування Росгвардії у Херсоні та подавили один з опорних пунктів противника в районі Давидового Броду.

Всього за бойовий день ворог втратив 57 солдатів, 2 гаубиці «Мста-Б» та ще одну 122-ох мм, самохідну артустановку «Гвоздика» та самохідна гаубиця «Акація», РСЗВ Град, 2 командно-штабні машини та 19 одиниць іншої авто-бронетехніки.

«Двох розвідників типу «Орлан-10» знищено в Бериславському районі Херсонської області та у Баштанському Миколаївської області. У сусідньому Миколаївському районі збито дрон-камікадзе «Шахід-136», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, українські воїни-десантники в суботу, 24 вересня, збили російський броньований штурмовик Су-25 та винищувач Су-30.

Також у районі Антонівського мосту ЗСУ вдарили по резервах ворожої техніки, що готувались до переправи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: