Ворог атакував Сумську область: зафіксовано 42 «прильоти» за добу

Читать на русском
За день росіяни обстріляли 4 громади Сумської області. Окупанти вели обстріли ракетами, гатили з САУ та мінометів.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Протягом понеділка, 26 вересня, ворог обстріляв чотири громади Сумщини – Білопільську, Краснопільську, Шалигинську та Середино-Будську. Усього зафіксовано 42 «прильоти» по прикордонню.

Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Зазначається, що по околицях сіл Шалигинської громади був ракетний обстріл – з рф з гелікоптера випустили 6 ракет. Пошкоджені лінії електромереж. Згодом росіяни вдарили ще й із мінометів (2 прильоти) та відкрили вогонь із артилерії.

Попередньо, ворог використав ствольну артилерію - близько 11 вибухів. Також було 6 вибухів з гранатомету та близько 20 кулеметних та автоматних черг.

ЗСУ вдало атакували склади російських окупантів та відбили всі ворожі штурми - ГенштабЗСУ вдало атакували склади російських окупантів. Крім того, сьогодні ЗСУ відбили усі штурми армії рф на фронті.

При цьому, вранці росіяни обстріляли Краснопільську громаду із САУ (12 прильотів). Увечері був ще один артилерійський обстріл із САУ (10 прильотів).

У Білопільській громаді з території рф був один обстріл із міномету.

По Середино-Будській громаді росіяни вдарили із мінометів (6 прильотів).

Як повідомляється, жертв та постраждалих унаслідок обстрілів немає.

Нагадаємо, що війська росії завдали ракетного удару по Первомайську на Харківщині - було зруйновано інфраструктуру, загинула 15-річна дівчинка. У Первомайському після обстрілу знайшли уламки ракети «Іскандер».

Також нагадаємо, що в понеділок, 26 вересня, о 22.22 під час атаки по Дніпропетровщині російські окупанти поцілили ракетою Х-59 в аеропорт Кривого Рогу, знищивши його інфраструктуру.

Окрім цього, Одесу знову атакували іранськими дронами. Було збито 3 БПЛА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: