Окупанти обстріляли прикордонні громади Сумщини з мінометів, артилерії та РСЗВ

Читать на русском
24 вересня окупанти обстріляли Есманську, Шалигинську та Середино-Будську громади Сумської області з мінометів, артилерії та РСЗВ.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

У суботу, 24 вересня, російські окупанти продовжили обстрілювати прикордонні громади Сумської області. Цього разу влучили у Есманську, Шалигинську та Середино-Будську громади.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Відомо, що у Есманську громаду протягом дня обстрілювали з мінометів. Всього зафіксували 5 мін від ворога.

В окупованому Мелітополі прогримів гучний вибух – мер24 вересня в окупованому Мелітополі пролунали вибухи. За словами мера Івана Федорова, це сталося у північній частині міста.

У Шалигинській громаді близько 14:00 росіяни здійснили обстріл з реактивних систем залпового вогню. Всього було 6 прильотів.

Обстріли Середино-Будської громади розпочалися з 15:30. Ворог вдарив з артилерії по місту Середина-Буда. Зафіксували 5 влучань.

За словами Живицького, обійшлося без жертв та руйнувань.

Нагадаємо, у ніч проти 25 вересня російські окупанти знову масовано обстрілювали Запоріжжя ракетами. За попередньою інформацією, в обласному центрі було близько 10 прильотів.

Також російські окупаційні війська у суботу, 24 вересня, обстріляли місто Марганець та Зеленодольську громаду Дніпропетровщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: