Росіяни завдали ракетного удару по Первомайському, загинула дівчинка

Читать на русском
У понеділок, 26 вересня, війська Росії завдали ракетного удару по Первомайську на Харківщині - було зруйновано інфраструктуру, загинула 15-річна дівчинка.

У понеділок, 26 вересня, війська Росії завдали ракетного удару по Первомайську на Харківщині - було зруйновано інфраструктуру, загинула 15-річна дівчинка.

Про це повідомив мер міста Микола Бакшеєв у Facebook.

«Внаслідок ракетного удару постраждала цивільна інфраструктура. Про місце влучення не повідомляємо! Не викладайте фото та відео влучення. Чекаємо на більш точну інформацію про наслідки», - розповів він.

За даними голови регіону Олега Синєгубова, у Первомайському окупанти завдали ракетного удару по об'єкту цивільної інфраструктури. Крім цього є пошкодження критичної інфраструктури та повністю зруйновано два приватні будинки.

«На жаль, від ракетного удару у Первомайському загинула дівчина 15 років. Російські окупанти підступно вдень завдали удару по цивільній інфраструктурі. Ще одне дитяче життя обірвали ці нелюди. Кожен військовий злочин буде покараний!», - написав Синєгубов у Telegram.

Мер міста Микола Бакшеєв також зазначив, що через аварійну ситуацію тимчасово відключене водопостачання деяких вулиць старої частини міста.

«Відновлення водопостачання буде проведено 27-28 вересня», - уточнив він.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні вночі, 26 вересня, завдали ракетного удару по Запоріжжю та по селищу в Запорізькому районі. За попередньою інформацією, жертв немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: