Нічний обстріл Миколаєва: мер розповів подробиці про наслідки атаки

Читать на русском
Внаслідок обстрілу Миколаєва вночі 25 вересня було пошкоджено 3 багатоповерхівки та приватний будинок. Зокрема, в одному будинку вилетіло 150 вікон та пошкоджено 75 балконів.
МиколаївФото – t.me/senkevichonline

У результаті нічних обстрілів Миколаєва, які влаштували російські окупанти, було пошкоджено три багатоповерхівки та приватні будинки.

Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич у Telegram.

«Внаслідок сьогоднішніх нічних обстрілів значних пошкоджень зазнали три багатоповерхівки. В усіх них вибуховою хвилею та уламками вибиті вікна та шибки, понівечені балкони та пошкоджені вхідні двері», – зазначив він.

Ворожий обстріл Запоріжжя: частина міста залишилася без світлаВнаслідок ворожого обстрілу ракетами Запоріжжя знеструмлено підстанцію. Також було поранено 3 людей.

Мер розповів, що в одній багатоповерхівці було пошкоджено 75 балконів та вилетіло 150 вікон. Двох літніх людей заблокувало у квартирі, їм допомогли рятувальники.

Інша п’ятиповерхівка вже вдруге була обстріляна. Там вибило шибки та понівечило ті ОСБ-плити, якими комунальники забивали вікна після попередньої атаки. Уламками посікло автомобілі.

Руйнувань різного ступень зазнали і приватні будинки. Комунальники вже прибрали уламки та сміття, а також відновили проїзд на ділянці дороги, куди влучила ракета.

«Щодо пошкодженої мережі водопроводу, сьогодні працівники «Миколаївводоканалу» перекрили водопостачання та відкачали воду з вирви, яка утворилась від вибуху ракети. Завтра вони продовжать ремонтні роботи і будуть замінювати частину пошкодженої труби», – додав Сєнкевич.

Нагадаємо, вночі 25 вересня Миколаїв вкотре зазнав ворожих обстрілів. Окрім будинків, були влучання у мережі водопроводу.

Також бійцям ЗСУ вдалося збити російський дрон-камікадзе Shahed-136, яким ворог намагався атакувати місто Миколаїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: