У різних частинах Криму фіксують активність ворожих літаків

Читать на русском
У представництві Зеленського додали, що мешканці тимчасово окупованого Криму щоденно повідомляють про пуски російських ракет з акваторії Чорного моря.
Defense Express

Мешканці тимчасово окупованого Криму фіксують у різних частинах півострова активність російської авіації.

Про це представництво Президента України в АР Крим повідомляє у Фейсбуці.

«У різних частинах окупованого Кримського півострова мешканці продовжують фіксувати активність військових літаків, які, ймовірно, стріляють ракетами по містах України. Також активність російської авіації пов’язана з посиленою охороною незаконного кримського мосту», - йдеться у повідомленні.

Справжній геноцид: Подоляк відреагував на мобілізацію окупантами кримських татарМобілізація окупаційною владою кримських татар на півострові є справжнім геноцидом за етнічною ознакою.

При цьому, у представництві Зеленського додали, що мешканці тимчасово окупованого Криму щоденно повідомляють про пуски російських ракет з акваторії Чорного моря.

«Усі ці снаряди летять у бік українських міст», - зазначають у відомстві.

Водночас, термін закриття сімферопольського аеропорту для цивільної авіації знову продовжили – до 4 жовтня 2022 року. Аеропорт в окупованому Сімферополі не працює для цивільної авіації з 24 лютого – з того дня призупинення його роботи продовжують щотижня.

Нагадаємо, що вночі та вранці 20 вересня у центральній частині Севастополя було чути два звуки, схожі на вибухи і стрілянину.

Як повідомляла британська розвідка, рф вивела підводні човни з Криму через загрозу ударів ЗСУ.

Напередодні окупанти заявили про виконання плану щодо мобілізації в Криму.

Також нагадаємо, що кримчанам заборонили виїзд з півострову без дозволу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: