Росія може мобілізувати 300 чи 500 тисяч, але їй не виграти війну – Кулеба

Читать на русском
Росії ніколи не виграти війну, навіть якщо вона мобілізує 500 тисяч осіб, адже всі українці високо вмотивовані захищати свою країну, чого не спостерігається серед росіян.

Росії ніколи не виграти війну, навіть якщо вона мобілізує 500 тисяч осіб, адже всі українці високо вмотивовані захищати свою країну, чого не спостерігається серед росіян.

Про це повідомив голова МЗС України Дмитро Кулеба на засіданні Ради Безпеки ООН міністерського рівня боротьби з безкарністю у зв'язку з російською війною в Україні, передає Укрінформ.

«Путін оголосив мобілізацію, але що він реально оголосив перед усім світом – це своє поразка. Ви можете призвати 300-500 тисяч осіб, але ви ніколи не виграєте цю війну. Сьогодні кожен українець – це зброя, яка готова захищати Україну та принципи, сформульовані у Статуті ООН», - сказав Кулеба.

Арестович закликав росіян бунтувати та ліквідувати путіна: «Або старий у Кремлі, або ваші життя»Олексій Арестович закликав росіян бунтувати проти мобілізації та ліквідувати володимира путіна. Крім того, він заявив, що громадянам рф необхідно виходити на протести.

Міністр пояснив, чому росія ніколи не переможе Україну: «4 лютого, коли росія напала на Україну з усіх напрямків, у перші 24 години десятки тисяч українців повернулися з-за кордону захищати свою країну. Те, що сталося в перші 24 години після оголошення мобілізації президентом путіним, було протилежним: десятки тисяч росіян забронювали перельоти за кордон, щоб тікати з росії, багато рейсів було викуплено за лічені години».

Кулеба підкреслив, що росія зазнає краху й нестиме повну відповідальність за злочин агресії та військові злочини, злочини проти людяності та геноцид, які послідували після цього.

Нагадаємо, що в росії з 21 вересня оголошено часткову мобілізацію. Для відправки на війну в Україну хочуть призвати 300 тисяч резервістів.

Практично у всіх містах росії після оголошення диктатором володимиром путіним мобілізації, почали роздавати повістки на вокзалах, зупинках та інших громадських місцях. Люди вийшли на акції протесту по всій країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: