У Києві заарештували багатомільйонні активи російського мільярдера

Читать на русском
В АРМА передали заарештоване майно та активи російського мільярдера на загальну суму близько 300 млн. гривень.
фото 5.ua

Суд заарештував майно та корпоративні права компанії російського мільярдера у розмірі близько 300 млн. гривень. Майно та активи передано до АРМА.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора 21 вересня.

Заарештовано права та продукцію мережі магазинів Brocard, що належать громадянці рф – БЕБВ Україні заарештували корпоративні права на суму 881 тис. грн та продукцію мережі магазинів парфумерії Brocard, які належать громадянці росії.

Так, слідчі Подільської окружної прокуратури виявили, що на території Києва та інших регіонах діє фірма, кінцевим власником якої є російський мільярдер. У прокуратурі припустили, що керівництво підприємства діяло на шкоду державній безпеці України.

Суд наклав арешт на корпоративні права компанії на суму близько 300 млн грн, а також комплекс приміщень загальною площею 5 тисяч квадратних метрів та понад 1,5 тисячі гектарів землі.

Заарештоване майно та активи було передано в управління АРМА.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за матеріалами Центрального апарату СБУ (ч. 6 ст. 111-1 КК України).

В Офісі генпрокурора не називають ім'я власника активів, але, як пишуть ЗМІ, йдеться про російського мільярдера Іллю Олександрова.

Нагадаємо, раніше було заарештовано права та продукцію мережі магазинів Brocard, що належать громадянці рф.

Перед цим БЕБ також заарештувало корпоративні права та майно підприємств на суму понад 1 млрд грн, власником яких є екс-депутат держдуми рф від партії «Єдина росія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: