На Херсонщині окупанти вирішили створити «добробати»

Читать на русском
Гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо заявив про плани утворити добровольчі батальйони.
t.me/SALDO_VGA

Гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо заявив про плани створити добровольчі батальйони, щоб жителі області брали участь у війні проти України.

Про це він написав у Telegram.

Путін не піде на негайні псевдореферендуми в ОРДЛО – експертЗаява гауляйтерів Луганської та Донецької області – це елемент стратегії путіна, який хоче до листопада домовитися із Заходом

«Ми створюватимемо добровольчі батальйони, які разом із воїнами російської армії допоможуть якнайшвидше завершити переможно «спеціальну військову операцію», - заявив Сальдо.

Крім того, він висловив упевненість, що «керівництво російської федерації ухвалить підсумки референдуму і Херсонська область увійде до складу росії, ставши повноправним суб'єктом єдиної держави».

Нагадаємо, окупанти Херсонської області слідом за бойовиками Донецької та Луганської областей виступили за термінове проведення «референдуму» про приєднання до росії. З такою самою ініціативою виступили й окупанти у частині окупованої Запорізької області.

Сьогодні також стало відомо, що окупанти планують провести псевдореферендуми щодо приєднання до рф захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у період з 23 по 27 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: