Окупанти у Херсоні закликали негайно провести «референдум» про входження до складу рф

Читать на русском
Окупанти на Херсонщині закликав гауляйтера Сальдо якнайшвидше провести референдум про входження території до складу росії.
скрін з відео

«Громадська рада» тимчасово окупованої Херсонської області закликала «главу регіону» Володимира Сальдо якнайшвидше провести референдум про входження території до складу росії.

Про це у вівторок, 20 вересня, повідомляють російські РІА «Новини».

Путін не піде на негайні псевдореферендуми в ОРДЛО – експертЗаява гауляйтерів Луганської та Донецької області – це елемент стратегії путіна, який хоче до листопада домовитися із Заходом

«Громадська рада Херсонської області звернулася до голови регіону з ініціативою негайно провести референдум щодо визнання суб'єктом російської федерації. Громадська рада Херсонської області впевнена, що мешканці повністю підтримають ініціативу щодо проведення референдуму», – йдеться у повідомленні.

Як заявив «голова» громадської ради регіону, «референдум про вступ Херсонської області до складу росії відбудеться у найкоротший термін».

Нагадаємо, 19 вересня бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» про входження до складу росії.

У «ДНР» також вимагали негайного «референдуму» про входження до рф. Так звана громадська палата бойовиків звернулася до свого ватажка Дениса Пушиліна.

Експерт у коментарі «Слово і діло» висловив думку, що заяву про негайний псевдореферендум у «ЛНР» зроблено за вказівкою москви.

На думку політолога, навіть якщо росія та її маріонетки в Луганській та Донецькій областях проведуть свій псевдореферендум, це не матиме жодних наслідків, оскільки Збройні сили України не звернуть на його результати жодної уваги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: