У Зеленського відреагували на негайні псевдореферендуми в ОРДЛО

Читать на русском
Псевдореферендуми не дадуть росії можливості легалізувати захоплення українських земель, зазначають в ОПУ.
Фото: РИА Новости

В Офісі президента України запевнили країну-агресора росію та її спільників на окупованих територіях України, що псевдореферендуми не дадуть можливості легалізувати захоплення українських земель.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомляє у Twitter.

«Російські пропагандисти закохані в «референдуми» як панацею. Маю для них погані новини. Є глобальний консенсус та міжнародне право. Воно однозначне: Донецьк, Луганськ, Крим – це Україна. Будь-які спроби перефарбувати прапори – фікція, що нічого не змінить ні для нас, ні для партнерів», - йдеться у повідомленні представника ОПУ.

Путін не піде на негайні псевдореферендуми в ОРДЛО – експертЗаява гауляйтерів Луганської та Донецької області – це елемент стратегії путіна, який хоче до листопада домовитися із Заходом

Нагадаємо, 19 вересня бойовики «ЛНР» звернулися до ватажка Леоніда Пасічника з ініціативою негайно провести «референдум» про входження до складу рф.

Вимогу бойовиків пов'язують з успіхами контрнаступу Збройних сил України на Луганщині. Так, 19 вересня військові української армії взяли під контроль селище Білогорівка, очистивши його від окупантів і бойовиків.

Увечері 19 вересня стало відомо, що з аналогічною вимогою виступили бойовики з так званої «ДНР» - вони також хочуть негайного проведення псевдореферендуму та «включення до складу росії».

При цьому, на думку експерта, заява про негайний псевдореферендум в «ЛНР» зроблена за вказівкою кремля.

Також стало відомо, що у росії вигадали новий термін

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

проведення псевдореферендуму в «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: