Бойовики «ЛНР» закликали негайно провести «референдум» щодо входження до складу рф

Читать на русском
Бойовики «ЛНР» звернулися до ватажка Леоніда Пасічника з ініціативою негайно провести «референдум» про входження до складу росії.

Бойовики «ЛНР» звернулися до ватажка Леоніда Пасічника з ініціативою негайно провести «референдум» про входження до складу росії.

Про це повідомляє «Луганський інформаційний центр» у Telegram.

«Свій вибір жителі Донбасу зробили ще у 2014 році на референдумі про самовизначення ЛНР, і всі ці роки вірили, що обов'язково настане другий, який здійснить нашу мрію повернутися додому — до росії», — виступила з ініціативою «заступник голови Громадської палати ЛНР» Ліна Вокалова.

Російських військових, які відмовилися воювати, утримують та катують в «ЛНР» – ЗМІВідмовників утримують на території окупованої Луганщини, до них застосовуються фізичні та психологічні тортури. Відмовників налічується від 17 до 133 осіб

За словами представниці окупантів, «приєднання до росії убезпечить територію республіки, а також стане гарантом повернення до мирного життя».

Нагадаємо, 17 вересня Сергій Гайдай повідомив, що на Луганщині окупанти перенесли дату «референдуму» на невизначений термін.

12 вересня стало відомо, що так званий референдум про приєднання Запорізької області до росії відбудеться, коли область буде готова з точки зору безпеки для мешканців.

Також у тимчасово окупованій Херсонській області також вирішили «взяти паузу» із псевдореферендумом. Як повідомляє розвідка, провести його не дають дії Збройних сил України та опір місцевого населення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: