Обстріли Харківщини: за добу поранено троє людей

Читать на русском
Під ракетний удар потрапив Чугуївський район. За добу у Куп'янському районі 3 особи отримали поранення. У Харкові ніч минула спокійно.
ілюстративне фото

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Під ракетний удар потрапив Чугуївський район. У Харкові ніч минула спокійно.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Мешканцям деокупованої Харківщини почали видавати грошову допомогу – ВерещукВже сьогодні почали платити по 1200 грн готівкою кожному у перших населених пунктах деокупованої Харківщини.

«Цієї ночі близько 1:30 ворог завдав ракетного удару по об'єкту інфраструктури в Чугуївському районі. На щастя, без постраждалих. Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківщини вздовж лінії кордону з рф та лінії зіткнення в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах», - написав він.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, за добу у Куп'янському районі 3 особи отримали поранення. У Харківському районі 2 чоловіки отримали поранення внаслідок підриву на міні.

В ОВА нагадують: мінна небезпека на звільнених від ворога територіях залишається дуже високою.

«За минулу добу знешкоджено 1110 боєприпасів та вибухівок. Виявлено, зокрема, багато протипіхотних мін «Пелюсток», - додав Синєгубов.

Нагадаємо, добою раніше на Харківщині підірвалися на мінах 6 людей.

На вихідних окупанти вдарили ракетами по Чугуєву – загинула дитина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: