На Харківщині за добу на мінах підірвалися 6 людей

Читать на русском
У Харківській області на звільнених територіях за минулу добу на мінах підірвалися 6 мирних жителів.

У Харківській області на звільнених територіях за минулу добу на мінах підірвалися 6 мирних жителів. Усіх госпіталізовано з пораненнями.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці 19 вересня.

Як безпечно доїхати до звільнених територій Харківщини: з'явилася схема рухуМаршрут, яким можна безпечно дістатися з Харкова до деокупованих Куп'янська, Ізюму та Балаклії.

«Після втечі окупантів на звільнених територіях Харківської області дуже висока мінна небезпека. Минулої доби на мінах підірвалися 6 мирних жителів. 2 людей підірвалися на автомобілі в Дергачівському районі, ще 2 – в Ізюмському, 2 – у Чугуївському. Усіх вони госпіталізовані з пораненнями», - написав він.

Синегубов закликав усіх мешканців звільнених територій бути максимально обережними, пересуватися лише розмінованими дорогами. Уникати узбіччя доріг, лісосмуг та другорядних доріг.

Крім того, він повідомив, що минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківської області вздовж лінії зіткнення та кордону з Росією в Куп'янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах.

«Ворожні обстріли пошкоджені житлові будинки, господарські будівлі та об'єкти інфраструктури. На жаль є постраждалі. У Куп'янську поранення отримав хлопчик 11 років, у Чугуївському районі з пораненнями госпіталізовано 65-річну жінку», - зазначив Синєгубов.

У Харкові ніч минула спокійно.

Нагадаємо, ЗСУ звільнили понад 400 населених пунктів на Харківщині.

У поліції повідомляли, що поля на Харківщині можуть не встигнути розмінувати до зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: