Ракетна атака на Чугуїв: поранено дитину, пошкоджено інфраструктуру

Читать на русском
Сьогодні вдень російські окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву. Є ушкодження критичної інфраструктури. Також поранено дитину.
ілюстративне фото

Сьогодні вдень російські окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву на Харківщині. Є ушкодження критичної інфраструктури. Також поранено дитину.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

ЗСУ повністю звільнили від росіян Куп'янськ на ХарківщиніЗСУ повністю звільнили від російських військ Куп'янськ на Харківщині, ворог був вибитий із лівобережної частини міста.

«Окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву. На жаль, постраждала дівчинка 11 років, її госпіталізували до медичного закладу», - написав він.

За попередніми даними, від влучань є пошкодження критичної інфраструктури, приватного сектору, підприємства, автозаправної станції. На місцях працюють усі профільні служби, інформація поновлюється, додав Синєгубов.

Нагадаємо, російські окупанти в ніч проти 17 вересня в черговий раз завдали ракетного удару по Харкову. Дві ракети вдарили по Індустріальному району. Внаслідок ударів виникла пожежа на одному з підприємств.

Також сьогодні росія вдарила ракетою по селу біля Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: