У росії вигадали новий термін проведення псевдореферендуму в «ЛНР»

Читать на русском
Як повідомляється, виборча система так званої ЛНР готова до проведення псведореферендуму на сто відсотків.
Ілюстративне фото

У російській Держдумі заявили про наміри провести псевдореферендум щодо визнання так званої ЛНР суб'єктом рф найближчим часом, а саме восени.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС.

«Я думаю, це буде найближчим часом... Глава «республіки» зобов'язаний найближчим часом відреагувати на звернення. Це буде осінь, але не пізня», - сказав депутат Держдуми, координатор міжпарламентських зв'язків з «Народною радою ЛНР» Віктор Водолацький.

Путін не піде на негайні псевдореферендуми в ОРДЛО – експертЗаява гауляйтерів Луганської та Донецької області – це елемент стратегії путіна, який хоче до листопада домовитися із Заходом

Згідно з його словами, виборча система так званої ЛНР готова до проведення «референдуму» на 100%.

Нагадаємо, 19 вересня бойовики «ЛНР» звернулася до ватажка Леоніда Пасічника з ініціативою негайно провести «референдум» про входження до складу рф.

Вимогу бойовиків пов'язують з успіхами контрнаступу Збройних сил України на Луганщині. Так, 19 вересня військові української армії взяли під контроль селище Білогорівка, очистивши його від окупантів і бойовиків.

Увечері 19 вересня стало відомо, що з аналогічною вимогою виступили бойовики з так званої «ДНР» - вони також хочуть негайного проведення псевдореферендуму та «включення до складу росії».

При цьому, на думку експерта, заява про негайний псевдореферендум в «ЛНР» зроблена за вказівкою кремля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: