Ситуація у Кривому Розі: в місті стабілізували водопостачання, ворог продовжує обстріли

Читать на русском
Загалом у Дніпропетровській області було 6 нічних обстрілів Нікопольського та Криворізького районів.
radiosvoboda

У Кривому Розі триває ліквідація наслідків ракетних ударів по гідротехнічних спорудах, водопостачання в місті вдалося стабілізувати.

Про це повідомляє голова криворізької військово-цивільної адміністрації Олександр Вілкул, а також повідомляє голова Дніпропетровської обладміністрації Валентин Резніченко.

«На гідротехнічних спорудах міста продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Водопостачання міста стабілізовано», - йдеться у повідомленні Вілкула.

Як зазначається, минулої ночі окупанти обстріляли Зеленодольську громаду в Криворізькому районі. Без втрат.

Експерт назвав удари по дамбі в Кривому Розі частиною нової терористичної стратегії росіїСхоже, росія буде застосовувати таку тактику до тих пір, поки не отримає від України міцний удар у відповідь по таких же об'єктах

Загалом у Дніпропетровській області було 6 нічних обстрілів Нікопольського та Криворізького районів. Росіяни били з «Градів» та важкої артилерії по чотирьох громадах, уточнив Резніченко.

У Нікопольському районі під обстріл із «Градів» та важкої артилерії потрапили місто Нікополь, Червоногригорівська та Марганецька громади.

Найгарячіше було у Нікополі: три обстріли, понад 40 російських снарядів.

У Нікополі поранено 57-річну жінку. Пошкоджено 11 багатоповерхових та приватних будинків, ліцей, дитячий садок, центр соціального обслуговування, кілька підприємств, газопроводи та лінії електропередач.

У Червоногригорівській громаді пошкоджено багатоповерхівки та магазин. Без втрат.

Нагадаємо, що в середу, 14 вересня, в Кривий Ріг прилетіли вісім російських крилатих ракет - метою окупантів були гідротехнічні споруди, ворог хотів створити режим НС в місті. У місті виникли проблеми з водопостачанням, вода почала підтоплювати вулиці.

Президент Володимир Зеленський, коментуючи ситуацію, зазначив, що росія намагається посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, залишити українців без світла, тепла, води та їжі.

15 вересня росіяни завдали ще два удари по Кривому Рогу. Одна ракета потрапила в промислове підприємство, ще дві прилетіли в гідротехнічну споруду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: