У Вірменії біля парламенту зібралися сотні людей, вони вимагають відставки прем'єра

Читать на русском
Як відомо, протестувальники намагалися прорватися на територію будівлі, виламавши ворота, але їх спроба провалилася.
фото: Фокус

Біля будівлі парламенту Вірменії в столиці Єревані зібралися сотні місцевих жителів. Вони вимагають відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Про це повідомляє видання «Новини-Вірменія».

Згідно з інформацією видання, протестувальники намагалися прорватися на територію будівлі, виламавши ворота, але їх спроба провалилася. При цьому мітингувальники скандують «Нікол - зрадник».

«У середу Пашинян заявив у ході урядової години в парламенті, що готовий прийняти тяжкі рішення та підписати відповідні документи заради довгострокового миру у Вірменії», - йдеться у повідомленні.

Жодного військового рішення: США намагаються вирішити конфлікт між Азербайджаном і ВірменієюПредставник Білого дому повідомив, що держсекретар США Ентоні Блінкен вже говорив з керівниками обох країн.

Нагадаємо, що Азербайджан та Вірменія 13 вересня знову зіштовхнулися на кордоні, після чого розпочалися бойові дії. Сторони звинуватили одна одну у провокаціях та обстрілах.

Після цього, стало відомо, що Вірменія проситиме допомоги у рф та ОДКБ через загострення ситуації з Азербайджаном.

У вівторок, 13 вересня, на засіданні ОДКБ розглянули звернення Вірменії.

Зазначимо, що на початку вересня президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що переговори з Вірменією рухаються у бік врегулювання конфлікту у Нагірному Карабаху. Він зазначав, що протягом наступних місяців країни можуть підписати мирну угоду.

Раніше ми повідомляли, що США намагаються вирішити конфлікт між Азербайджаном і Вірменією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: