ЗСУ ліквідували 80 окупантів, 9 танків та 3 склади боєприпасів на Херсонщині

Читать на русском
На півдні українські військові завдали 10 авіаударів та виконали понад 350 вогневих завдань по позиціях ворога. Внаслідок цього було ліквідовано 80 окупантів, знищено 9 танків, а також 3 склади боєприпасів ворога.
Ілюстративне фотоФото – facebook.com/okPivden

У суботу, 10 вересня, українські військові атакували російських загарбників на південному фронті. Через це ворог зазнав великих втрат.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Росіяни здійснили 20 авіаударів вздовж лінії зіткнення по позиціях ЗСУ і прилеглих територіях. Українська авіація у відповідь завдала 10 ударів.

Зведення Генштабу: ЗСУ деокуповують Харківщину та просуваються на південному напрямкуСьогодні ЗСУ успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Соснівка, Майорськ, Миколаївка Друга, Зайцеве, Весела Долина, Бахмут, Первомайське та Новомихайлівка.

Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи українських військ виконали понад 350 вогневих завдань. Зокрема, вдарили по районах зосередження озброєння та техніки загарбників в районі Нової Каховки і Придніпровського.

Внаслідок цього було ліквідовано 80 окупантів, знищено 9 танків, 17 одиниць авто-бронетехніки, 1 гаубицю «Мста-Б», 1 безпілотний розвідник типу «Орлан-10».

Також українські захисники знищили поромну переправу ворога у районі Нової Каховки. Крім того, ліквідували 3 склади боєприпасів у Миколаївському і Бериславському районах, а також у самому Херсоні.

Нагадаємо, під час контрнаступу українські військові просунулись на деяких ділянках на півдні від двох до кількох десятків кілометрів.

Також 9 вересня ЗСУ ліквідували поромну переправу російських окупантів у районі Львового Херсонської області, а у Біляївці Одеської області знищили ворожий склад боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: