ЗСУ на півдні просунулися на кілька десятків кілометрів – ОК «Південь»

Читать на русском
Збройні сили України ведуть успішний контрнаступ. На півдні захисники наразі різних напрямках просунулися на кілька десятків кілометрів.
Фото ОК «Південь»

Збройні сили України ведуть успішний контрнаступ. На півдні захисники наразі різних напрямках просунулися на кілька десятків кілометрів.

Про це в етері телемарафону повідомила речниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Під час контрнаступу українські військові просунулись на деяких ділянках на півдні від двох до кількох десятків кілометрів.

«Результати тішать, і ми працюємо над тим, щоб вони кожного ранку були досить переконливими. Є просування наших військ по лінії південного фронту по різних ділянках від двох до кількох десятків кілометрів. Скоро ми обов’язково повідомимо і ті населені пункти, які радо зустрічають наших бійців», – заявила Гуменюк.

Вона додала, що минулу добу, 9 вересня, ЗСУ знищили на півдні понад 70 окупантів, 9 ворожих танків та 2 гаубиці великокаліберної артилерії, якими загарбники постійно гатили по Нікопольському району.

Нагадаємо, протягом доби бійці української армії успішно відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Зайцево, Весела Долина, Соледар, Бахмут та Першотравневе. Також авіація Сил оборони завдала ворогові 33 удари.

У суботу, 10 вересня, Збройні сили України зайшли до Куп'янська Харківської області та встановили там український прапор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: