Україна повинна повністю відбити у росії бажання нападати на сусідні країни – Данілов

Читать на русском
Війна завершиться тільки після звільнення всіх українських територій, тимчасово окупованих російськими військами
Олексій ДаніловReuters

Одна з цілей України у війні з росією - назавжди відбити у кремля бажання нападати на сусідні країни, особливо так підло, як на Україну. Відповідно, Збройні Сили України зупиняться тільки там, де будуть закінчуватися українські інтереси.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Голосу Америки.

Ходжес: Україна може звільнити Крим у 2023 роціХоджес зазначив, що його прогноз відноситься не тільки до деокупації Криму, але і до звільнення всієї захопленої росіянами території України

«Ми повинні зрозуміти: якщо росія залишиться в тому вигляді, в якому вона є, то це лише питання часу, коли вона зможе почати ще одну війну. Тому наше завдання - зробити росію такою, щоб у неї не було навіть бажання думати, що вона може нападати на сусідів, тим більше таким чином, як вона зробила стосовно нашої країни» - зазначив він.

Данилов ще раз підкреслив, що війна завершиться тільки після звільнення всіх українських територій, тимчасово окупованих російськими військами.

«ЗСУ зупиняться там, де будуть закінчуватися наші інтереси. І це буде залежати від багатьох обставин» - додав він.

Нагадаємо, 10 вересня, ЗСУ деокупували стратегічно важливе місто Ізюм Харківської області. Цьому є фото- та відеопідтвердження. До цього були звільнені Балаклія, Куп'янськ та низка інших міст.

У міноборони росії заявили, що перекинули війська з Балаклії та Ізюму в Донецьку область нібито для досягнення цілей «спецоперації».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: