Загарбники тікають з Луганщини, ЗСУ можуть звільнити 3 міста – Гайдай

Читать на русском
З Луганської області тікають російські окупанти та колаборанти. ЗСУ можуть деокупувати Сватове, Кремінну та Рубіжне.
Сергій ГайдайФото – t.me/serhiy_hayday

Українські захисники активно просуваються у Луганській області. Наразі бої йдуть точково, однак здебільшого російські окупанти тікають.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, разом із росіянами виїзжають у сторону рф і колаборанти, зокрема, з Луганська , Алчевська та інших окупованих у 2014 році міст. Він підкреслив, що вже на виїзді з області утворилися кілометрові черги.

Пушилін втік з Донецька на територію росії – ЗМІШвидше за все, ватажок проросійських терористів зараз ховається десь на території росії, як багато інших високопоставлених колаборантів та зрадників

Гайдай заявив, що у неділю, 11 вересня, очікуються можливі добрі новини зі Сватового, Кремінної та Рубіжного. У Кремінній загарбники не наважуються зняти український прапор, який партизани повісили минулої ночі.

«Чекаємо на команду від військових, щоб заходити, і ми вже готові налагоджувати життєдіяльність деокупованих населених пунктів. У кожній громаді буде військова адміністрація для швидкості прийняття рішень», – підкреслив голова Луганської ОВА.

Він також додав, що кожного колаборанта в області буде покарано.

Нагадаємо, що у суботу, 10 вересня, українські військові вийшли на околиці Лисичанська Луганської області.

Водночас, на околицях Лимана Донецької області тривають запеклі бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: