ЗСУ знищили переправу росіян на Херсонщині

Читать на русском
ЗСУ ліквідували переправу російських окупантів на Херсонщині. Також знищили ворожий склад боєприпасів в Одеській області.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські військові ліквідували поромну переправу російських окупантів у районі Львового Херсонської області. Також у Біляївці Одеської області знищили ворожий склад боєприпасів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ» у Facebook.

Зазначається, що особовий склад ворога скоротився на 75 окупантів. Крім того, росіяни втратили 9 танків Т-72, 2 гаубиці «Мста-Б» та 8 одиниць авто-бронетехніки.

Українська авіація завдала 7 ударів по окупантам. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 330 вогневих завдань. Зокрема, влучали у місця зосередження озброєння та техніки ворога.

Зеленський знову закликав не повідомляти про успіхи ЗСУ до офіційного підтвердженняПередчасні повідомлення в ЗМІ та соціальних мережах можуть значно ускладнити українській армії процедуру звільнення країни від окупантів

Протягом 9 вересня російські загарбники завдали 5 авіаційних ударів і 1 ракетний. Вони атакували позиції вздовж лінії зіткнення та населені пункти у безпосередній близькості.

Нагадаємо, що за останню добу в Україні було знищено 650 російських окупантів, найбільші втрати зафіксовано на Харківському та Донецькому напрямках. Таким чином, загальні втрати армії росії вже досягли 51,9 тисячі осіб.

Також у п'ятницю, 9 вересня, ЗСУ відбили штурми окупантів поблизу 10 населених пунктів на сході та півдні, також вони атакували пункти управління та склади ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: