Зеленський розповів про успіхи в деокупації Харківської області

Читать на русском
В деякій частині деокупованих населених пунктів області тривають заходи з перевірки та забезпечення безпеки території
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Під час контрнаступу в Харківській області Збройні Сили України звільнили та взяли під повний контроль близько 30 населених пунктів.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 9 вересня.

«Наша армія, розвідка та Служба безпеки України продовжують активні дії на декількох оперативних напрямках. Успішно продовжують... На цей час ЗСУ звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області» - зазначив він.

Він додав, що в деякій частині деокупованих населених пунктів області тривають заходи з перевірки та забезпечення безпеки території.

«Поступово беремо під контроль нові населені пункти - скрізь повертаємо український прапор і захист для всіх наших людей» - додав президент.

Нагадаємо, українські військові ведуть успішний контрнаступ на харківському напрямку – за три дні вдалося просунутися майже на 50 км. А, за даними розвідки, окремі підрозділи окупантів зазнали значних втрат.

Раніше також повідомляли, що для українських військових дуже важливо звільнити місто Куп'янськ, яке є ключовим логістичним вузлом російських окупантів. Після цього можна планувати подальші кроки ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: