ЗСУ зайшли до Куп'янська – радниця голови Харківської облради

Читать на русском
У суботу, 10 вересня, Збройні сили України зайшли до Куп'янська Харківської області та встановили там український прапор.
Наталія Попова

У суботу, 10 вересня, Збройні сили України зайшли до Куп'янська Харківської області та встановили там український прапор.

Про це повідомляє радниця голови Харківської облради Наталія Попова.

Куп'янськ Харківської області звільнили від російських окупантів. У мережі з'явилось фото українських військових на тлі будівлі міськради. На землі біля їхніх ніг лежить зірваний російський прапор.

«Куп'янськ - це Україна. Слава ЗСУ! Фото зі сторінки 92-ї опубліковано 10 вересня», – йдеться в повідомленні радниці.

Зеленський розповів про успіхи в деокупації Харківської областіВ деякій частині деокупованих населених пунктів області тривають заходи з перевірки та забезпечення безпеки території

Про це написав в Telegram й радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Куп'янськ повертається додому. Фото без зайвих слів. Зараз кожен маріуполець мріє про таке фото з дому. Віримо в ЗСУ. Знаємо - вже скоро…», – пише він.

Проте варто зауважити, що у Генштабі ЗСУ наразі немає офіційного підтвердження інформації щодо звільнення Куп'янська.

Раніше повідомляли, що для українських військових дуже важливо звільнити місто Куп'янськ, яке є ключовим логістичним вузлом російських окупантів. Після цього можна планувати подальші кроки ЗСУ.

Нагадаємо, 8 вересня президент України Володимир Зеленський офіційно повідомив, що Балаклія у Харківській області повністю звільнена від російських військових.

Варто також зауважити, що 9 вересня в ISW озвучили прогноз, що ЗСУ після успішного звільнення Балаклії можуть звільнити Куп'янськ протягом наступних 72 годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: